Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved køb af abonnement på findhaveplanter.dk.

Hjemmesiden ejes af:

Grønne Hjem Anlæg ApS
Jægersborg Alle 172
2820 Gentofte
Cvr. nr. 41611227
info@findhaveplanter.dk

Aftalevilkår for handel på findhaveplanter.dk.

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder, ansvar og pligter som bruger af findhaveplanter.dk

Alle billeder og tekster tilhører Findhaveplanter.dk og må ikke kopieres.
Alle billeder og tekster  på hjemmesiden er beskyttet af den danske lov om ophavsret.

  1. Når du opretter et abonnement

Når du har et abonnement på vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilket produktet du har bestilt.

Alle abonnementer indgås på dansk.

Det er kundens ansvar, at alle informationer er udfyldt rigtigt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. findhaveplanter.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, manglende betaling og lignende situationer.

Aftalen er bindende efter betaling.

  1. Betaling

På findhaveplanter.dk kan du betale på følgende måde:

Både private og virksomheder kan betale med kort, faktura eller EAN faktura

Vi samarbejder med betalingsudbyderen Nets og kan derfor tilbyde betalingsmulighed med følgende korttyper:

Visa/Dankort
MasterCard
Visa Electron
Maestro
VISA
Etc.
Når du betaler med kort, hæver vi beløbet på din konto.

  1. Kvittering

Du modtager en følgeseddel/faktura samt en ordrebekræftelse, når du bestiller.

  1. Persondata og håndtering af personoplysninger

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Persondata vil ikke blive videregivet til 3. part.

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Lovens krav til erhvervsdrivende betyder, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via findhaveplanter.dk forlaget til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse og gemmes ikke af Groennehjem.dk. Personoplysninger transmitteres til Håndarbejdsbøger.dk i krypteret form.

Personoplysninger gemmes af findhaveplanter.dk i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra internettet. Personoplysninger gives ikke videre til andre. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

  1. Forbehold for trykfejl m.v.

Findhaveplanter.dk tager forbehold for tryk- og billedfejl.

  1. Annullering af ordre

Annullering af bestillinger skal sendes til info@findhaveplanter.dk.

Er bestillingen og dermed abonnementet trådt i kraft, har du i et vist omfang mulighed for at annullere det, hvis du fortryder købet. Se nærmere om fortrydelse under punkt 7.

  1. Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark og omfatter ikke Grønland og Færøerne.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

  1. Fortrydelses-/returret

findhaveplanter.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret.

Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har afgivet bestilling. Meddelelsen vedr. fortrydelse skal gives pr. mail på info@findhaveplanter.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret + oplyse ordrenummeret.

Ordrebekræftelsen skal medsendes i forbindelse med fortrydelse.

Det, som du har betalt for tilbagebetales til dig, når findhaveplanter.dk har modtaget din opsigelse.

Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

  1. Reklamationsret

Opdager du en fejl eller mangel ved en bestilling, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte findhaveplanter.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består.

Reklamation kan foretages ved at kontakte findhaveplanter.dk på info@findhaveplanter.dk.

  1. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

findhaveplanter.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Reklamation kan foretages ved at kontakte findhaveplanter.dk på info@findhaveplanter.dk.

 

 

 

Søg

Her kan du på en nem og enkel måde finde de helt rigtige planter.

Højde
Plantegruppe
  • Bregne
  • Bunddække
  • Busk
  • Frugtbusk
  • Frugttræ
  • Græs
  • Krydderurt
  • Løgplante
  • Opstammet træ
  • Slyng/klatreplante
  • Staude
  • Stedsegrøn plante
  • Stenbedsplante
  • Surbundsplante
  • Træ
  • Vand/sumpplante
  • Vild Plante
Teamer
  • Alpinhave
  • Bivenlig have
  • Heden
  • Præriehaven
  • Regnbed -LAR
  • Sansehaven
  • Skovhaven
  • Sommerfuglevenlig have
  • Sommerhushaven
  • Surbundsbedet
Blomsterfarve
  • Blå
  • Blandede farver
  • Grøn
  • Gul
  • Hvid
  • Laksefarvet
  • Lilla
  • Lillarosa
  • Orange
  • Purpur/bordeaux
  • Rosa
  • Rød
  • Sort
Blomstringstid
  • Januar
  • Februar
  • Marts
  • April
  • Maj
  • Juni
  • Juli
  • August
  • September
  • Oktober
  • November
  • December
Blomstringslængde
  • 2-3 uger
  • 2-4 uger
  • 3-4 uger
  • 1-2 måneder
  • 2-3 måneder
  • 3-4 måneder
  • 4-5 måneder
  • 5-6 måneder
  • 6-7 måneder
Duftende blomster
  • Ja
Insektvenlig
  • Ja
God til binderi
  • Aksene
  • Bladene
  • Blomsterne
  • Frøstandene
  • Frugterne /frugtstanden
  • Grene der kan drives
  • Grenene
  • Julebinderi/pyntegrønt
  • Koglerne
Løv
  • Løvfældende blade
  • Løvfældende nåle
  • Delvis stedsegrøn
  • Stedsegrønne blade
  • Stedsegrønne nåle
Løvfarve
  • Blå/blågrøn
  • Broget
  • Bronzefarvet
  • Grå/grågrøn
  • Grøn
  • Gul
  • Gulbroget
  • Hvidbroget
  • Rød
  • Sort
Duftende løv
  • Ja
Vækstform
  • Asymetrisk vækst
  • Bunddækkende vækst
  • Busket vækst
  • Etageagtig vækst
  • Flerstammet
  • Fugleredeagtig vækst
  • Hængende vækst
  • Kegle/pyramideagtig vækst
  • Krybende vækst
  • Kugleformet krone
  • Kugleformet vækst
  • Opret vækst
  • Overhængende vækst
  • Pudeformet vækst
  • Slyngende/klatrende vækst
  • Smal søjleformet vækst
  • Speciel bark
  • Tuedannende vækst
  • Vaseformet vækst
Efterårsfarver
  • Flotte efterårsfarver
Spiselige plantedele
  • Blade
  • Blomster
  • Frugter/bær
  • Rødder
  • Stængler
Giftige planter
  • Giftige planter
  • Ikke giftige planter
Planter der sjældent spises af hjorte
  • Ja
Sol/skygge
  • Sol
  • Halvskygge
  • Skygge
Tekstur/Struktur
  • Sandjord
  • Sandblandet
  • Normalt havejord
  • Lerblandet
  • Tung lerjord
pH
  • 3,5
  • 4
  • 4,5
  • 5
  • 5,5
  • 6
  • 6,5
  • 7
  • 7,5
  • 8
  • 8,5
Fugtighed
  • Tør
  • Veldrænet
  • Normal
  • Fugtighedsbevarende
  • Bassinkanten
  • Sump
  • Under vand
Jordbundsforhold
  • Mager gruset stenet jord
  • Humusrig
  • Spagnumblandet jord
  • Surbundsjord
  • Vandplantejord
  • Åkandejord
God i bassinkanten
  • Ja
Vindforhold
  • Vindstærk
  • Ynder læ
Hæk/læbælte
  • Bruges ofte til hæk
  • Bruges ofte til læbælte